FÖRELÄSNING

17 nycklar till ett lyckligare liv!

Hur jag gick från utmattad till livsnjutare på 30 dagar.

Min resa startade när jag gick in i väggen 2015. Det enda jag gjorde i flera veckor, var att ligga i sängen eller soffan hela dagen, jag ville bara att den skulle ta slut, så att jag fick lägga mig i sängen igen. Jag ville inte att det skulle vara så här, men visste inte vad jag skulle göra. Jag insåg att den enda personen som kunde göra något åt det var jag själv, ingen annan.

Men jag hittade jag en massa nycklar och tekniker som jag började använda mig av. På endast 30 dagar förändrade jag mitt liv från att bara vilja sova, till att tycka att dagarna var för korta för att hinna med allt jag ville göra.

Under årens lopp har det tillkommit några ”nycklar” och det finns något för alla, även för de som inte är utbrända eller mår dåligt. Eftersom jag får mycket frågor om min utbrändhet och gärna berättar hur jag gjorde för att komma ur den, så tänkte jag, varför inte göra en föreläsning så att fler kan förändra sina liv, må bättre, börja tycka om sig själva och våga mer. Efter det har jag även börjat skriva min bok.

Jag hoppas att publiken tycker att jag är inspirerande och energigivande. Man kommer att få med sig 17 olika ”nycklar” som är små förändringar i vardagen som inte kostar pengar – det finns något för alla! 

Här en bild från min föreläsning på Bäckängsskolan i Borås, där jag höll en föreläsning för UF-elever.