OM

600x600_6

Jag heter Ulla E Ramstedt och jag är en entreprenör som håller på med alltför många olika saker. Men jag kan inte låta bli, jag tycker ju att allt är så kul.

Det jag drömmer om att få göra just nu är att få börja föreläsa. Har en föreläsning som jag kallar för ”Från utmattad till livsnjutare inom 30 dagar”, där jag berättar om olika ”nycklar” till ett lyckligare liv. Där finns något för alla, även om man inte är på väg in i väggen, här kan du läsa lite mer om den föreläsningen.

Om jag ska berätta något om mig själv, så är jag nyskild, har en vuxen dotter som jag är otroligt stolt över och jag blev mormor för första gången i somras.

Julen 2008 kom jag på min uppfinning X-brush som är en förlängningsbar nagellackspensel.
Jag skulle måla naglarna innan en julfest och hade 6 st rosa lack, alla halvfulla och jag vägrade köpa ett 7:e rosa lack. Jag förstörde naglarna jag redan målat eftersom det är krångligt med en halvfull flaska, det var då jag kom på idén med X-brush. Mer om detta kan du läsa på x-brush.com.

Jag älskar också att göra smycken av gamla bestick, mest ringar, örhängen, hängen och armband.
Att det är återvinning till 100% känns extra bra. Jag har även gjort smycken av folks egna bestick, både i äkta silver och nysilver och det har varit väldigt uppskattat. Läs mer om hur jag började med smycken på ur-jewelry.se.

Jag är Art Director sedan 30 år tillbaka. Har arbetat mest inom e-handeln med katalogproduktion, men även som Creative Director. Det är kanske därför jag älskar att fota naturens skiftningar under mina morgonpromenader. Följ mig gärna på Instagram, där jag lägger ut lite naturbilder. Man kan även köpa mina bilder både digitalt och som poster på Picfair.

Jag säljer även hälsosamma produkter och förhoppningsvis kommer vi snart att lansera en helt ny unik reseplattform, som kan ge upp till 75% rabatt på hotell, kryssningar, restresor osv.

Hälsningar
Ulla E Ramstedt