OM

600x600_6

Jag heter Ulla E Ramstedt och jag är en fritidsentreprenör som håller på med alltför många olika saker. Men jag kan inte låta bli, jag tycker ju att allt är så kul.

Det jag drömmer om att få göra just nu är att få börja föreläsa. Håller på och skriver en bok just nu som heter ”17 nycklar till ett lyckligare liv. Hur jag gick från utmattad till livsnjutare på 30 dagar”. I boken berättar jag om min utbrändhet och hur jag tog mig ur den som en mycket starkare kvinna. Där finns något för alla, även om man inte är på väg in i väggen och det är den jag vill ha som grund för mina föreläsningar. Här kan du läsa lite mer om den föreläsningen.

Om jag ska berätta något om mig själv, så är jag skild, har en vuxen dotter som jag är otroligt stolt över och har två underbara barnbarn.

Julen 2008 kom jag på min uppfinning X-brush som är en förlängningsbar nagellackspensel.
Jag skulle måla naglarna innan en julfest och hade 6 st rosa lack, alla halvfulla och jag vägrade köpa ett 7:e rosa lack. Jag förstörde naglarna jag redan målat eftersom det är krångligt med en halvfull flaska, det var då jag kom på idén med X-brush. Mer om detta kan du läsa på x-brush.com.

Jag älskar också att göra smycken av gamla bestick, mest ringar, örhängen, hängen och armband.
Att det är återvinning till 100% känns extra bra. Jag gör även smycken av folks egna bestick, både i äkta silver och nysilver och det är väldigt uppskattat. Jag har även kurser där man får göra antingen en ring eller ett hänge av en sked. Läs mer om hur jag började med smycken på ur-jewelry.se.

Jag har nyligen sadlat om till undersköterska och jobbar på ett äldreboende, vilket jag trivs med jättebra. Innan dess var jag Art Director i 30 år, då jag arbetade mest inom e-handeln med katalogproduktion, men även som Creative Director och grafisk designer. Det är kanske därför jag älskar att fota naturens skiftningar under mina morgonpromenader. Följ mig gärna på Instagram, där jag lägger ut lite naturbilder. Man kan även köpa mina bilder både digitalt och som poster på Picfair.

Hälsningar
Ulla E Ramstedt